Ordu'da sanayi sitesinde yangın paniği

Ordu’nun Fatsa ilçesinde sanayi sitesinde bir iş yerinde çıkan yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’nde dün gece saat 22.00 sıralarında araç boyası satılan bir iş yerinde yangın çıktı. İş yerind

Ordu'da sanayi sitesinde yangın paniği

Ordu’nun Fatsa ilçesinde sanayi sitesinde bir iş yerinde çıkan yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’nde dün gece saat 22.00 sıralarında araç boyası satılan bir iş yerinde yangın çıktı. İş yerinde çıkan yangını ilk olarak sitenin güvenlik görevlisi fark etti. Nedeni henüz anlaşılamayan yangın, Fatsa İtfaiyesi ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, su ve köpük sıkarak yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucu iş yerinde büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Öte yandan çıkan yangınla alakalı bir açıklama yapan Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Serdar Salman, "Yangın geç saatte çıkmış ve güvenlik görevlimiz tarafından fark edilerek itfaiye ekiplerine bildirilmiştir. İş yerinde yanıcı madde çok. İtfaiyenin erken müdahalesi büyük bir patlamanın önüne geçildi ve yangın diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü" dedi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

20131225aw000044_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel