Ordu'da sahte plaka operasyonu! 3 tutuklu

Ordu’da emniyet APP plaka operasyonu yaptı. 3 şahıs tutuklandı.

Ordu'da sahte plaka operasyonu! 3 tutuklu

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü bir operasyon, sahte Avrupa press plaka (APP) üreten bir çeteyi ortaya çıkardı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından gerçekleştirilen operasyonda, resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında bir atölyeye baskın düzenlendi.

Yapılan aramalarda, sahte plaka üretiminde kullanılan 1 adet mühür basım makinesi, 1 adet plaka baskı pres makinesi, çeşitli plaka baskı kalıpları, boya makineleri, yüzlerce basılı ve boş plaka levhası, harf ve rakam kalıpları, bir adet ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirildi.

Operasyon kapsamında T.A., K.K. ve H.B.B. isimli üç şüpheli, 'Resmi Belgede Sahtecilik', 'Mühürde Sahtecilik' ve '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler