Ordu'da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar? Ordu Ramazan pidesi fiyatı 2024

Ordu'da 2024 yılı için Ramazan pidesi fiyatları belli oldu.

Ordu'da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar? Ordu Ramazan pidesi fiyatı 2024

Türkiye'nin her köşesinde Ramazan'ın yaklaşmasıyla birlikte hazırlıklar başladı ve Ramazan pidesi fiyatları da duyuruldu.

İstanbul ve Ankara'da, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın ifadesine göre, 250 gram Ramazan pidesi 15 liradan satılacak.

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, Ordu'da satılacak pide fiyatları hakkında bilgi verdi. Yazıcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Geçen yıl 280 gram pide 10 liraydı, bu yıl ise yüzde 65'e varan bir zamla, Ramazan'ın ilk gününden itibaren 340 gram pide 20 liradan satılacak. 500 gram pide ise 30 liraya mal olacak.

"Bahsettiğim fiyatlar, susamlı yumurtalı pide için geçerli. Ülke genelinde, Ordu'da olduğu gibi yumurtalı ve susamlı pide bulunmuyor. Türkiye'de pidenin kilosu 60 lira ve içinde susam ve yumurta bulunmuyor. Ancak Ordu'da, yumurtalı ve susamlı pidenin kilosu 58 liraya satılıyor. Bizim elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel