Ordu'da Ramazan Hazırlıkları

Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, her yıl Ordu Lisesi önündeki fuar alanının uzaklığı sebebiyle bu yıl 'Osmanlı Evleri' projesini uygulamayacaklarını, onun yerine Orta Cami yanındaki boş alanda Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD) ile ortak etkin

Ordu'da Ramazan Hazırlıkları

Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, her yıl Ordu Lisesi önündeki fuar alanının uzaklığı sebebiyle bu yıl 'Osmanlı Evleri' projesini uygulamayacaklarını, onun yerine Orta Cami yanındaki boş alanda Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD) ile ortak etkinlikler yapacaklarını belirtti.

Karadağ, "Söz konusu alanda 3 adet çadır kuracağız. Bir çadırda Ramazan ayı boyunca her gün bin kişiye iftar yemeği verilecek. Diğer çadırlarda ise ay boyunca her akşam olmak üzere Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca, gölge oyunları, dünyanın en uzun adamı, ateş yutan adam, ip cambazlığı ve semazen gibi etkinlikler düzenleyeceğiz.

Tüm bu çalışmaları ORİŞAD ile birlikte gerçekleştireceğiz. Alan merkezi bir yerde olduğu için ilginin yüksek olmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel