Ordu'da ormanda kadın cesedi

Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde 17 gün önce kaybolan 80 yaşındaki Fatma Arslan'ın cesedi ormanlık alanda bir çukurda bulundu. Aybastı İlçesi'ne bağlı Pelitözü Mahallesi'ndeki evinin önünden kaybolan Fatma Arslan'ı bulmak için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,

Ordu'da ormanda kadın cesedi
Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde 17 gün önce kaybolan 80 yaşındaki Fatma Arslan'ın cesedi ormanlık alanda bir çukurda bulundu.
 
Aybastı İlçesi'ne bağlı Pelitözü Mahallesi'ndeki evinin önünden kaybolan Fatma Arslan'ı bulmak için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mesudiye Jandarma Komando Bölüğü'ne bağlı komandolar ve AFAD ile çok sayıda kişi, bölgede arama çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar sonunda Fatma Arslan'ın dün akşam çamura saplanmış ayakkabıları ile bir çukurda cesedi bulundu. Arslan'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesi ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kumu'na gönderildi.
 
Bu arada Aybastı İlçesi'ne bağlı Zaferi Milli Mahallesi'nde 8 ay önce evinin önünden kaybolan 85 yaşındaki Havva Çetinkaya'nın ise hala bulunamadığı, Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler