Ordu'da orman yangını

Yangın ihbarını alır almaz olay yerine ilk olarak Fatsa Orman İşletme Şefliği ekipleri geldi. Fatsa Orman İşletme Şefliği ekiplerinin hemen ardından ise arazöz geldi ve yangına müdahale etti. Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü de hortum tutarak ekiplere

Ordu'da orman yangını


Yangın ihbarını alır almaz olay yerine ilk olarak Fatsa Orman İşletme Şefliği ekipleri geldi. Fatsa Orman İşletme Şefliği ekiplerinin hemen ardından ise arazöz geldi ve yangına müdahale etti. Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü de hortum tutarak ekiplere yardımcı oldu. Yangın, Orman İşletme ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 2 dönümlük bir alanın zarar gördüğü öğrenildi.
Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü, yangını ihbarını alır almaz olay yerine hareket ettiklerini belirterek, “Ne kadar alanın yandığı ile ilgili tespiti henüz yapmadık. Bizler bu tür rüzgarlı havalarda teyakkuz halindeyiz. Köylülerimizin en ufak bir kıvılcım görmeleri halinde bizlere ihbar vermelerini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler