Ordu'da öldü,Trabzon'da incelenecek

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir eğlence merkezinin çatısından düşen şahıs hayatını kaybetti. Olay, dün gece Devlet Sahil Yolu eski Fiskobirlik fabrikası karşısında bulunan bir eğlence merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile gece kulüb

Ordu'da öldü,Trabzon'da incelenecek

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir eğlence merkezinin çatısından düşen şahıs hayatını kaybetti. 
Olay, dün gece Devlet Sahil Yolu eski Fiskobirlik fabrikası karşısında bulunan bir eğlence merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile gece kulübüne giden Ömer K.(42), saat 00.00 sıralarında hava almak için bulunduğu masadan kalkarak eğlence merkezinin üst katındaki terasa çıktı. Ömer K., henüz belirlenemeyen nedenle dengesini kaybederek yere düştü. 4. kattan beton zemine düşen şahıs, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şahsın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel