Ordu'da "Okullar Hayat Olsun Projesi"

 Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Ünye Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir araya gelerek “Okullar Hayat Olsun Projesi” için protokol imzaladı.  Eğitim saatleri dışında okulları vatandaşların hizmetine açmak için imzalanan protoko

Ordu'da "Okullar Hayat Olsun Projesi"

 Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Ünye Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir araya gelerek “Okullar Hayat Olsun Projesi” için protokol imzaladı. 

 
Eğitim saatleri dışında okulları vatandaşların hizmetine açmak için imzalanan protokol çerçevesinde, okul bahçeleri ağaçlandırılacak, kamelya ve oyun alanları kurulacak.
 
5 yıllık süre içerisinde tamamlanması planlanan “Okullar Hayat Olsun Projesi” Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Orman İşletme Müdürü Recep Temel ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Kaymakamlık makamında protokol imzaladı.
 
İmza esnasında açıklamalarda bulunan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, öğrencilerin eğitim kalitesinin artacağına inandıklarını belirterek, “Proje ile ilgili olarak proje paydaşlarımız Ünye Belediyemiz, Ünye Orman İşletme Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu iş ve işlemler ile ilgili bir protokol imzalayacağız. Bu protokol törenini şuan icra ediyoruz. Bu projemizin önümüzdeki günlerde ilçemizce eğitim ve öğretim gören yaklaşık 23 bin öğrencinin eğitim standardını yükselteceğine, eğitim kalitesini arttıracağına inancımız tamdır” dedi.
 
Kaymakam Demir’in ardından açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise, “Ünye Belediyesi olarak eğitim kurumlarının tamamına bugüne kadar elimizden gelen desteği verme gayreti içerisinde olduk. Ancak yeni geliştirilen bu kampanya çerçevesinde inşallah okullarımızda ve okul bahçelerimizde yapacağımız çalışmaları daha düzenli daha planlı gayretli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler