Ordu'da öğretmenin acı ölümü

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde 54 yaşındaki öğretmen Kazım Çeküç, öğretmenler odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler gözyaşlarına boğuldu. Olay bugün Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde Merkez İlkokulunda meydana geld

Ordu'da öğretmenin acı ölümü
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde 54 yaşındaki öğretmen Kazım Çeküç, öğretmenler odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler gözyaşlarına boğuldu.
 
Olay bugün Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde Merkez İlkokulunda meydana geldi. 32 yıllık sınıf öğretmeni olan evli ve 2 çocuk babası Kazım Çeküç, Cuma namazını kıldıktan sonra öğrencilerine karne dağıtmak için 15 yıldır görev yaptığı Merkez İlkokulu'na gitti. Okulda sınıflarda düzenlenen karne törenine dakikalar kala öğretmenler odasında meslektaşlarıyla çay içen Kazım Çeküç, birden yere yığıldı. Öğretmenler hemen sağlık görevlilerinden yardım istedi. Kısa sürede okula gelen 112 sağlık ekipleri Kazım Çeküç'e kalp masajı yaparak hayata çevirmeye çalıştı. Yapılan tüm müdahale rağmen Çeküç kurtarılamadı. Kazım Çeküç'ün cansız bedeni başında meslektaşları ve öğrencileri gözyaşı döktü.
 
Kazım Çeküç'ün 1/B sınıfındaki öğrencilerine karneleni ise bir başka öğretmen arkadaşı dağıttı. Haberi alır almaz okula koşan ve gözyaşı döken eşi Sevim Çeküç'ü diğer öğretmenler teselli etmeye çalıştı. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kazım Çeküç'ün cesedi, öğretmenler odasından tabutla çıkarılarak cenaze aracıyla otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Okulun bahçesinde bekleyen öğretmenler, veliler ve öğrenciler de gözyaşlarını tutamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel