Ordu'da öğretmen ölü bulundu

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, bir okuldaki görevine yeni başlayan öğretmen, evinde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Salman İlkokulu ve Ortaokulunda bilişim teknolojileri öğretmeni olarak görev yapan 23 yaşındaki Görkem Şahin, dün akşam arkadaşlarından ayrıldı

Ordu'da öğretmen ölü bulundu

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, bir okuldaki görevine yeni başlayan öğretmen, evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Salman İlkokulu ve Ortaokulunda bilişim teknolojileri öğretmeni olarak görev yapan 23 yaşındaki Görkem Şahin, dün akşam arkadaşlarından ayrıldıktan sonra Salman Merkez Mahallesi'ndeki evine gitti.

Sabah ilçedeki bir seminere katılacak Şahin'i telefonla arayan ancak ulaşamayınca evine giden arkadaşları, kapının açılmaması üzerine yan dairenin balkonundan buraya girince onun hareketsiz yattığını gördü.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kömür kokusu yayılan evde Şahin'in öldüğünü belirledi.

Kesin ölüm nedeninin tespiti için cesedine otopsi yapılacak Şahin'in Antalyalı olduğu, mesleğe bu yıl başlayıp Salman İlkokulu ve Ortaokuluna atandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler