Ordu'da modifiye araçlara ceza!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde trafik ekipleri, modifiyeli araçlara yönelik denetim yaptı. Camları film kaplı olan, yüksek ses çıkartan egzozları bulunan ve trafiği tehlikeye düşüren otomobiller tek tek incelendi.Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Te

Ordu'da modifiye araçlara ceza!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde trafik ekipleri, modifiyeli araçlara yönelik denetim yaptı. Camları film kaplı olan, yüksek ses çıkartan egzozları bulunan ve trafiği tehlikeye düşüren otomobiller tek tek incelendi.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Tescil Büro Amirliği bağlı ekipler, modifiyeli araçları denetledi.
 
Polis ekipleri, camları film kaplı olan, yüksek ses çıkartan egzozları bulunan ve trafiği tehlikeye düşüren otomobilleri tek tek durdurup inceledi. Polis, denetimlerde sürücülere cezalar yağdırdı.

Denetimlerle ilgili bilgiler veren Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Tescil Büro Amiri Ali Köse, "Vatandaşlarımızın yoğun şikayetlerinden dolayı modifiyeli araçlara yönelik uygulama başlattık. Bundan sonra bu uygulamayı ilçede her zaman yapacağız. Ne zaman vatandaşlarımızın huzuru sağlanırsa o zaman bu uygulamayı azaltacağız. Fatsa'da modifiyeli araçlar gün geçtikçe fazlalaşıyor. Bizler de denetimlerimizi ona göre sıklaştırıyoruz. Amacımız vatandaşların bu konudaki rahatsızlıklarını ortadan kaldırmak. Bizim için önemli olan ilçede huzur ve güvenin devamlılığını sağlamaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel