Ordu'da minik öğrencilerden Filistin kapmanyasına harçlıklarıyla destek

Ordu'da Kur'an Kursu'nun minik öğrencileri, Filistin için yapılan kampanyaya harçlıklarıyla destek verdi.

Ordu'da minik öğrencilerden Filistin kapmanyasına harçlıklarıyla destek

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Semra Türkan Kur'an Kursu'nun minik öğrencileri, İsrail'in bombalı saldırıları sonucu Gazze'de hayatını kaybeden masum insanlar için başlatılan yardım kampanyasına kendi harçlıklarıyla destek oldular. "Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganıyla yürütülen bu anlamlı kampanya, çocukların duyarlılığını ve yardımseverliğini gözler önüne serdi.

Ünye İlçe Müftülüğü'ne bağlı olan Semra Türkan Kur'an Kursu'nun 4-6 yaş sınıfı öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, Kurs Müdürü Eda Yılmaz'ın öncülüğünde Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'a teslim etti. Bu küçük yürekler, toplamda 10 bin 330 lira tutarında bir yardımı Filistin'e bağışladı.

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, öğrencilerin bu duyarlı davranışları karşısında minnettarlığını ifade etti. Okuş, "Öğrencilerimizin merhamet ve yardımseverlik değerlerine sahip olmalarından dolayı kendilerine ve kurs öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu kampanyayı destekleyen ve öğrencilerimizi yetiştiren anne babalar ile öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kurs Müdürü Eda Yılmaz ise, İsrail'in Filistinlilere yönelik zulmünün çocukları da derinden etkilediğini belirterek, "Kursumuz öğrencileri, bu anlamlı yardım kampanyasını düzenleyerek harçlıklarını Gazze'ye göndermek istediler. Bu duyarlılık karşısında biz de destek olduk. Çocuklarımızın bu hassasiyeti bizleri çok duygulandırdı" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler