Ordu’nun Boztepe Mahallesi’nde, ahşap torna üzerine faaliyet gösteren bir iş yeri ve bitişiğindeki araç filtrelerinin bulunduğu depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucunda büyük çaplı maddi hasar oluştu.
Yangın İş Yeri ve Depoya Sıçradı
Temel Boztepe’ye ait iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede büyüyerek bitişikteki depoya sıçradı.
Olay yerine sevk edilen itfaiye ve jandarma ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü, ancak iş yeri ve depoda büyük çaplı hasar meydana geldi.
“Çok Şükür Can Kaybı Yok”
Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Boztepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kurucu, şu bilgileri paylaştı:
“Bildiğimiz kadarıyla buzdolabından çıkan kıvılcım yangına dönüşmüş. İtfaiye ekipleri gerekli müdahaleyi yaptı ancak sonuç olarak malzemeler yandı.
Burada arı peteği ve marangozluk işleri yapılıyordu, bir de oto filtrelerinin olduğu bir depoydu. Çok şükür can kaybı ve yaralanma yok, üzücü bir durum.”
Jandarma İnceleme Başlattı
Yangının çıkış nedeni hakkında kesin bilgi edinilmesi için jandarma ekipleri inceleme başlattı.
Kaynak: