Ordu'da kaza: 1 ölü, 18 yaralı

Ordu'da otogardan Mesudiye ilçesine gitmekte olan Abdullah Gür yönetimindeki 52 DF 873 plakalı minibüs, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.Mahmudiye köyü mevkiinde meydana gelen kazada Çarşamba doğumlu Veli Şentürk hayatını kaybetti, 18 kişi de yarala

Ordu'da kaza: 1 ölü, 18 yaralı

Ordu'da otogardan Mesudiye ilçesine gitmekte olan Abdullah Gür yönetimindeki 52 DF 873 plakalı minibüs, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Mahmudiye köyü mevkiinde meydana gelen kazada Çarşamba doğumlu Veli Şentürk hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.

Kazada yaralanan Sevinç Aktay helikopter ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar Mesudiye ve Gölköy ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Iğdır'dan Ordu'ya üniversite kaydı için gelen Ali Eroğlu kaldırıldığı Gölköy Devlet Hastanesi'nde ciğerlerinin su toplaması sonucu Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada ayrıca Ramazan Bayram, Tufan Aydoğdu, Müge Aydoğdu, Mustafa Çelik, Arzu Çelik, Enes Kılıç, İsa Yarış, Sencan Uzunöner, İbrahim Halil Asiltürk, Muhammet Alpay, Mustafa Yürekli, Kenan Güneş, Meliha Güneş, Ceyda Tıkız, Sevinç Aktay, Ali Eroğlu, Fatih Taşkın ve Ömer Şentürk yaralandı. Yaralılardan 10'unun öğrenci, 2'sinin öğretmen ve 4'ünün ise öğrenci velisi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel