Orduda Kavga 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Karacalı Mahallesi'nde demir doğrama işiyle uğraşan ve Demircili Mahallesi Fatsa Caddesi üzerinde sanayi iş yerlerinin bulunduğu mevkiye sipariş almak üzere giden İlhan A.(40), burada iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bul

Orduda Kavga 3 yaralı


Edinilen bilgiye göre, Karacalı Mahallesi'nde demir doğrama işiyle uğraşan ve Demircili Mahallesi Fatsa Caddesi üzerinde sanayi iş yerlerinin bulunduğu mevkiye sipariş almak üzere giden İlhan A.(40), burada iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Veysel K. ve Namık K. tarafından darp edildi. İlhan A., bunun üzerine aracında bulunan av tüfeği ile kendisini darp edenlere rastgele ateş etti.
Darp edenler olay yerinden kaçarken, bu sırada çevrede iş yerleri bulunan ve kavgayı ayırmaya çalışan Ata Ö.(46) ve Fatih Ç.(30), av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandı. Olay anında başından yaralanan İlhan A. ve av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralanan Ata Ö. ve Fatih Ç., ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler