Ordu'da kar festivali düzenlenecek

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Turizm Merkezi’nde, kar festivali düzenleneceğini bildirdi.Vali Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, halka açık olacak olan festivale Türkiye'de turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm seyahat acentel

Ordu'da kar festivali düzenlenecek

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Turizm Merkezi’nde, kar festivali düzenleneceğini bildirdi.

Vali Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, halka açık olacak olan festivale Türkiye'de turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm seyahat acentelerinin davet edileceğini belirtti.

Festivale yoğun bir katılım beklediklerini ifade eden Vali Çiftçi, şunları kaydetti:

"Kış turizmi faaliyetlerinin tanıtılması çalışmaları kapsamında, Ordu Turizm Alt Yapı Birliği'nin katkılarıyla 1-2 Şubat'ta  Çambaşı Turizm Merkezi’nde kar festivali düzenlenecek. Halka açık olacak olan festivale Türkiye'de turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm seyahat acenteleri davet edilecek. Yöreye ait kültürel zenginliklerin tanıtılacağı festivalde, kardan anıt heykellerinin açılışı, karakucak  güreşleri, yöreye ait halk oyunları gösterileri, el sanatları ve fotoğraf sergileri yer alacak. Ayrıca ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konser verecek. Zengin doğa ve kültür turizminin yanı sıra, yamaç paraşütü, kıyı turizmi ve organik turizm gibi alternatif turizm faaliyetlerinin de yapıldığı ilimizde, artık kış turizmi de olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel