Ordu'da kamp alanı küle döndü! 10 yapı yok oldu, 3 çadır hasar gördü

Ordu'da kamp alanında yangın çıktı.

Ordu'da kamp alanı küle döndü! 10 yapı yok oldu, 3 çadır hasar gördü

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan özel bir kamp alanında çıkan yangın, büyük bir felakete sebep oldu. Yangın sonucunda 10 yapı tamamen kül olurken, 3 çadır da ciddi hasar gördü.

Kumbaşı Mahallesi'nde yer alan kamp alanında meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, hızla yayılarak büyük bir tahribata yol açtı. Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, diğer yapıları tehdit etti ve toplamda 10 yapı kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi ve yangına müdahale ederek kontrol altına aldılar.

ordu-kamp-alani-yandi-1.webp

Yangın sırasında 3 çadır da zarar gördü ancak şans eseri can kaybı veya yaralanan olmadı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının ardından, polis ekipleri yangının nedenini araştırmak üzere inceleme başlattı.

ordu-kamp-alani-yandi-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel