Ordu'da ilginç olay! Belediye başkanının makam aracına haciz geldi

Ordu'da İlçe Belediye Başkanının makam araçlarına haciz konuldu.

Ordu'da ilginç olay! Belediye başkanının makam aracına haciz geldi

Ordu'da Çatalpınar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Türe'nin makam araçlarına haciz konuldu. Haciz, inşaatı devam eden 'Tekstil Park' projesinde ödeme yapılmadığı iddiasıyla yüklenici firmaya uygulandı.

Geçen yıl Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Çatalpınar Belediyesi ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle planlanan 'Tekstil Park' projesi için hazırlık yapıldı. Proje, başlangıçta 2 bin metrekare olarak planlanan alana, Çatalpınar Belediyesi'nin çabalarıyla 4 bin metrekareye çıkarıldı.

Toplam bütçesi 7 milyon 500 bin TL olan projeye DOKA tarafından 6 milyon 750 bin TL destek sağlandı. Ancak inşaatın son aşamasında yüklenici firma, ödeme alamadığı gerekçesiyle hukuki yollara başvurdu ve Belediye Başkanı Ahmet Türe'nin makam araçlarına haciz getirildi.

Belediye Başkanı Türe, yaşanan karışıklığı kurumlar arasındaki iletişim sorununa bağlayarak, ödemenin geciktiğini belirtti. Projenin başarıyla tamamlandığını ve ödenecek miktarın hazır olduğunu vurgulayan Türe, "Gecikme sadece bir aydır. İlgili kurumlarla görüşmelerimizi tamamladık. DOKA yetkilileri inşaatı denetleyecek ve uygun bulmaları durumunda ödeme yapılacak. Makam araçlarını şu anda kullanmıyorum. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra araçlarımızı tekrar kullanıma alacağız" şeklinde açıklamada bulundu. Türe, ödemenin cuma günü yapılacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler