Ordu'da hırsızlar 150 kiloluk kasayı götürdü

Ordu'da bir iş yerine giren hırsızlar, 150 kilogram ağırlındaki çelik kasayı çaldı.Olay, Ordu’nun Şahincili Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsak Kara’ya ait bir toptancı dükkanına giren bir grup hırsız, bilgisayar ve içinde çek, evra

Ordu'da hırsızlar 150 kiloluk kasayı götürdü

Ordu'da bir iş yerine giren hırsızlar, 150 kilogram ağırlındaki çelik kasayı çaldı.

Olay, Ordu’nun Şahincili Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsak Kara’ya ait bir toptancı dükkanına giren bir grup hırsız, bilgisayar ve içinde çek, evrak ve bir miktar para bulunan 150 kilogram ağırlındaki çelik kasayı çaldı. Bu anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafında kaydedildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, maskeli 4 kişi iş yerinin önüne bir otomobil ile yaklaşıyor. Daha sonra araçtan inen iki kişi demir makası ile iş yerinin kilitini kestikten sonra araçlara biniyor. Bir süre araçta bekleyen hırsızlar daha sonra içeri girerek, iş yerinden aldıkları bilgisayarları otomobile taşıyor. Daha sonra ise dışarıda bir kişiyi gözcü olarak bırakan hırsızlar içeride bulunan 150 kilogramlık çelik kasayı sürükleyerek dışarı çıkartıyor. Zor kaldırdıkları kasayı otomobile yerleştiren hırsızların otomobile binerek uzaklaştıkları görülüyor.

20131207aw000601_01.jpg

KARA: “KAYIT CİHAZINI BULAMAMIŞLAR”

İş yeri sahibi İsak Kara, olayı ise şu sözleriyle anlattı: “Gece 03.00 civarında bana dükkana girildiğini haber verdiler. Geldik polis arkadaşlar geldi gerekli incelemeleri yaptı. Kamera kayıtlarına baktık. Kamera kayıtlarında insanların maskeli olduğu, arabanın eşkali belli ama eldiven kullanarak içeri girmişler. Makas ile kesip kasayı 4 kişi ile dışarı yuvarlayıp otomobile koyup gittiler. Kasanın içerisinde benim kendimin çeklerim, evraklarım ve bir miktarda para vardı. Kayıt cihazı saklı olduğun için tahmin ediyorum bulamadılar. Bunun yanında muhasebe programının yüklü olduğu cihazı, 2 tanede bilgisayar aldılar.”

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel