Ordu'da hayırseverlerin bağışladığı oyuncaklar miniklere dağıtıldı

Ordu'da hayırsever vatandaşlar tarafından Sosyal Market'e hibe edilen oyuncaklar çocuklara ulaştırıldı.

Ordu'da hayırseverlerin bağışladığı oyuncaklar miniklere dağıtıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yenilikçi Sosyal Market projesi, hayırsever vatandaşların bağışladığı oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırarak gönülleri fethetti. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde kurulan bu market, ihtiyaç sahiplerine önemli bir destek sağlıyor.

Belediyenin bu markete sürekli malzeme desteği sağlamasının yanı sıra, birçok firma ve hayırsever vatandaş da bu projeye destek oluyor. Hayırseverler, yardımlarını Sosyal Market aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırma fırsatı buluyor. Bu kapsamda, bir dernek ve hayırsever vatandaşların hibe ettiği oyuncaklar, market raflarında yerlerini aldı. Belediye, bu oyuncakları kırsal mahallelerdeki anasınıfı öğrencilerine dağıtarak çocukların yüzünü güldürdü. Ayrıca, bazı oyuncaklar da markette aileleri ile birlikte gelen çocuklara verilmek üzere bırakıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sosyal Market'le ilgili yaptığı açıklamada, "Veren elin alan eli görmediği" bu sistemde, marketin her yaştan insana hizmet vermeyi amaçladığını belirtti. Güler, "Sosyal Marketimiz Türkiye'de online uygulaması olan tek hizmet. İhtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını adreslerine teslim ediyoruz. Burada 800'den fazla ürünümüz var. Oyuncakları da okullara dağıtıyoruz. Çocuklarımızın fırsat eşitliği içinde çocukluklarını en güzel şekilde yaşamalarını istiyoruz" dedi.

Oyuncakları alan çocuklar ise, bu jest karşısında büyük sevinç yaşayarak, kendilerine bu hediyeleri ulaştıranlara teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler