Ordu'da hayat normale dönüyor

Tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da kar yağışı etkili olurken, hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı.Ordu’da 2 gün boyunca devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışının başladığı ilk gün yaklaşık 402 köyün yolu ulaşıma kapanırken, k

Ordu'da hayat normale dönüyor

Tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da kar yağışı etkili olurken, hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı.

Ordu’da 2 gün boyunca devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışının başladığı ilk gün yaklaşık 402 köyün yolu ulaşıma kapanırken, kar yağışının durmasının ardından kapalı köy yolları Ordu İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri tarafından ulaşıma açma çalışmaları aralıksız devam etti.

Bugün itibariyle Ordu’da 9 köyün yolunun ulaşıma kapalı olduğunu belirten Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Vali Yardımcısı Engin Avcı, 112 Sağlık ekipleri ile birlikte 272 hastaya müdahale ettiklerini söyledi.

Avcı yaptığı açıklamada, “Şu anda Ordu genelinde yolu kapalı 9 köyümüz var. Merkez de 2 köy, Akkuş’ta 4 köy, Mesudiye’de 1, Perşembe İlçesi’nde 2 köyün yolu kapalı durumda. Buralarda çalışıyoruz. Dün akşam itibariyle 53 köy yolumuz kapalıydı. Özel İdare personellerimizin yoğun çalışmasıyla gece boyunca 44 köyün ana yolu açıldı. Çalışmalarımız devam ediyor. 9 köyümüzün yolunu da bugün açmaya çalışacağız. Yolu kapalı olan köylerimizde en uzak köylerimiz. Bu köylerimizin yollarını açtıktan sonra köylerde mahallelere girmeyi düşünüyoruz. Ana yollar açık ama mahalle yollarının çoğu kapalı durumda. Bundan sonra mahallelerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel