Ordu'da hamsi şenliği! Başkan Güler de katıldı

Ordu'nun Perşembe ilçesinde hamsi şenliği düzenlendi.

Ordu'da hamsi şenliği! Başkan Güler de katıldı

Ordu'nun 'sakin şehir' unvanını taşıyan Perşembe ilçesinde, coşkulu bir hamsi şenliği düzenlendi. Bu özel etkinliğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de katılarak, ilçeye yeni dönemde artarak devam edecek yatırımların müjdesini verdi.

Başkan Güler, Perşembe ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Kırlı Mahallesi'nde düzenlenen hamsi şenliğine katıldı. Etkinlikte vatandaşlara pişirilen hamsiler ikram edildi. Güler, Perşembe'de tamamlanan alt ve üstyapı yatırımlarına vurgu yaparak, planlanan yeni projelerle ilçeyi daha modern bir hale getireceklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı, şenliğin Perşembe halkı için dostluk ve birlik duygularını pekiştireceğini belirterek, Kırlı Mahallesi'ne yapılan ve yapılacak yatırımlardan bahsetti. Güler, “Kırlı Mahallesi daha önce beldeyken, Ordu'nun büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne geçti ve aldığı hizmet 10 kat arttı. Yeni dönemde mahalleye kapalı bir düğün salonu ve üstü kapalı spor tesisinin yanı sıra yol ve içme suyu yatırımları yapacağız” dedi.

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan da, Büyükşehir Belediye Başkanı Güler'in ilçeye verdiği desteğin altını çizerek, ilçede devam eden ve planlanan yatırımların ara vermeden sürdürüleceğini dile getirdi.

Etkinlikte Başkan Güler, şenliğe katılan vatandaşlarla sohbet ederek, onların istek ve taleplerini de dinledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler