Ordu'da film gibi kovalamaca!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Amerikan filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı.  Edinilen bilgiye göre, Adem B. isimli şahıs Kurtuluş Mahallesi mevkisinde 52 KH 093 plakalı otomobili ile seyir halindeyken gece saat 01.00 sıralarında trafik polisi ekiplerinin “

Ordu'da film gibi kovalamaca!
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Amerikan filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Adem B. isimli şahıs Kurtuluş Mahallesi mevkisinde 52 KH 093 plakalı otomobili ile seyir halindeyken gece saat 01.00 sıralarında trafik polisi ekiplerinin “Dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Kaçan aracı yakalamak için 4 tane polis ekibi seferber oldu. Kovalamaca esnasında araç sürücüsü yol kenarında bulunan odunlara çarparak tekrar kaçmaya başladı. Yarım saatlik bir kovalamanın ardından Adem B., Dumlupınar Mahallesi mevkisinde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelinin alkollü olduğu ve 2015 yılına kadar ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Adem B. daha sonra sorgusu yapılmak üzere asayiş ekipleri tarafından Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler