Ordu'da feci trafik kazası

Ordu'da bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Karadeniz sahil yolu üzerinde gerçekleşti. Giresun istikametine gitmekte olan Serkan Bekir Bozkurt (23) yönetimindeki 27 SF 290 plak

Ordu'da feci trafik kazası

Ordu'da bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Karadeniz sahil yolu üzerinde gerçekleşti. Giresun istikametine gitmekte olan Serkan Bekir Bozkurt (23) yönetimindeki 27 SF 290 plakalı TIR ile Taşkın Şahin yönetimindeki 52 AT 327 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. 30 metre sürüklenen otomobildeki Taşkın Şahin, eşi Nihal Şahin (33) ve çocukları Özümsu (3) ile Şura Şahin (13) yaralandı. Aile üyeleri kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Taşkın Şahin'in durumunun ağır olduğu bildirildi. TIR şoförü Serkan Bekir Bozkurt ise hafif yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler