Ordu'da eski başhekime saldırı

Ordu Devlet Hastanesi’nin eski başhekimi Doktor Atilla Öztürk, hastanenin otoparkında hastanenin eski çalışanı tarafından kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı.Doktor Atilla Öztürk, akşam saatlerinde iş çıkışı hastane otoparkında aracına binmek üzerinde i

Ordu'da eski başhekime saldırı

Ordu Devlet Hastanesi’nin eski başhekimi Doktor Atilla Öztürk, hastanenin otoparkında hastanenin eski çalışanı tarafından kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Doktor Atilla Öztürk, akşam saatlerinde iş çıkışı hastane otoparkında aracına binmek üzerinde iken arkasından gelen Muharrem İ. (32) adlı kişi tarafından önce darp edildi, daha sonra da çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Görgü tanıkları saldırganın Öztürk’ün gırtlağını kesmek için saçından tuttuğunu, ancak bu sırada çevredeki diğer insanlar yüzünden kaçtığını ifade etti.

Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öztürk, burada hemen ameliyata alındı. Bu arada kan vermek için hastaneye çok sayıda kişi geldi. Polis kaçmaya çalışan saldırganı yakaladı.

Ordu Valisi Orhan Düzgün hastaneye gelerek durum hakkında bilgi aldı. Düzgün, saldırganın yakalandığını, Doktor Atilla Öztürk’ün sağlığına kavuşmasını dilediklerini, olayın nedenin soruşturma sonrası netleşeceğini söyledi.

Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Celalettin Akyol, arkadan gelen bıçak darbesinin Öztürk'ün böbreklerine zarar vermediğini, ancak kalbinden ve göğsünden ciddi iki yara aldığını aktardı. Akyol, gereken müdahalenin yapıldığını belirterek durumun iyiye gittiğini açıkladı.
Akyol, saldırganın Ordu Devlet Hastanesi’ne hizmet veren firmalardan birinde 1,5 yıl önce çalıştığını, kendi isteği ile işten ayrıldığını, daha sonra hastaneye geri dönmek istediği bilgisini verdi.
Saldırıyı yapan kişinin eşinin halen Ordu Devlet Hastanesi’ne hizmet veren bir firma adına hastanenin yemekhanesinde çalıştığı bilgisini de veren Akyol, saldırıyı yapan kişinin kendisi ile de iş için görüştüğünü açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler