Ordu'da engelli simsar öldürüldü!

Ordu’nun Ünye ilçesinde simsarlık yapan engelli Mehmet Taşkıt (46), evinde bıçaklanarak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre olay, dün gece ilçenin Fevziçakmak Mahallesi Yaprak Sokak'ta bulunan Mehmet Taşkıt’ın yalnız yaşadığı evinde meydana geldi. Minibüs ga

Ordu'da engelli simsar öldürüldü!

Ordu’nun Ünye ilçesinde simsarlık yapan engelli Mehmet Taşkıt (46), evinde bıçaklanarak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece ilçenin Fevziçakmak Mahallesi Yaprak Sokak'ta bulunan Mehmet Taşkıt’ın yalnız yaşadığı evinde meydana geldi. Minibüs garajındaki yazıhanenin sabah açılmaması, Taşkıt'ın telefona cevap vermemesi üzerine eve giden yazıhaneye bağlı şoförler, zili çaldı. Zilini çaldıkları evden ses gelmeyince 1. kattaki evin balkonuna merdiven dayayıp camdan bakan şoförler, Mehmet Taşkıt'ı kanlar içinde gördü. Bunun üzerine hemen polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olayın yaşandığı eve gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, eve kimsenin girmesine izin vermedi. Polis tarafından yapılan ilk incelemenin ardından olay yerine gelen cumhuriyet savcısı, evde detaylı inceleme yaparken, olay yeri inceleme ekibi ise kan izlerinden ve parmak izi örnekleri aldı. Yapılan incelemenin ardından bıçaklanarak öldürülen Mehmet Taşkıt, ceset torbasına konularak Ünye Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.


Öte yandan minibüs garajında bulunan bir yazıhanede simsarlık yapan ayrıca ayakkabı boyacılığı da yaptığı öğrenilen engelli Mehmet Taşkıt’ın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi ve evin birçok yerinde kan izleri olması nedeniyle, ölümünden önce boğuşma yaşandığı tahmin ediliyor. Engelli Mehmet Taşkıt’ın ölümündeki sır perdesi henüz aralanamazken, cinayet şüphelisi olarak zaman zaman eve geldiği iddia edilen gürcü uyruklu bir kadının arandığı öğrenildi.


Bıçaklanarak öldürülen Mehmet Taşkıt’ın kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderileceği öğrenilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Çalışma arkadaşları ise, Mehmet Taşkıt’ın kimseyle husumeti olmadığını ve akşam evine iyi bir şekilde uğurladıklarını belirterek, “Kumru Ünye yazıhanesi bakıyor bu arkadaş aynı zamanda ayakkabı boyacılığı yapıp geçimini sağlıyor. Yazıhane açılmayınca ve telefonuna ulaşılamayınca evine geldik. Arabamla arkadaşı getirdim buraya. İçeri girmeye çalıştılar baktılar ki yerde kanlar içerisinde yatıyor. Bunun üzerine polise haber verdik polis geldi ve çilingirle kapıyı açtı. Dün akşam saat 19.30’da yazıhaneden sapasağlam çıktı. Evine ben getirdim dün gece ve meyvesini her şeyini aldı. Burada görüştük şakalaştık evine uğurladık. Hiçbir problem yoktu. Üzüldük yani Allah rahmet eylesin. Hiç kimseyle husumeti olduğunu falan da ben duymadım, iyi bir arkadaşımızdı” dedil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel