Ordu'da eczaneyi arılar kaplayınca...

 Ordu'da oğul verip, bir eczanenin camında kümelenen arılar, çalışanlar tarafından kutuya konularak uzaklaştırıldı.  Yeni Mahalle'deki eczaneye sabah saatlerinde gelen çalışanlar, iş yerinin camında bir araya toplanmış haldeki arıları fark etti. Çalışanla

Ordu'da eczaneyi arılar kaplayınca...
 Ordu'da oğul verip, bir eczanenin camında kümelenen arılar, çalışanlar tarafından kutuya konularak uzaklaştırıldı. 
 
Yeni Mahalle'deki eczaneye sabah saatlerinde gelen çalışanlar, iş yerinin camında bir araya toplanmış haldeki arıları fark etti. Çalışanların merdiven yardımıyla cama ulaşıp fırçayla kutuya koymaya çalıştığı arılardan bazıları uçtu. Bu sırada sokaktan geçenler zor anlar yaşadı, bir vatandaşı arı soktu. Bazı vatandaşlar yolunu değiştirirken, bazıları da çeşitli yöntemlerle korunmaya çalıştı.
 
Arıların büyük bölümünü kutuya koymayı başaran çalışanlar, kutuyu da çuvalla sararak arıları bölgeden uzaklaştırdı. 
 
İş yeri sahibi Fuat Türkmen, yaptığı açıklamada, sabah iş yerini açtıklarında arıların camda bir araya toplandıklarını fark ettiklerini belirtti. 
 
Arıların oğul verdiğini anladıklarını söyleyen Türkmen, "Çevredekiler arılardan zarar görmesin diye hemen çalışma başlattık. Biraz uğraştık ama kimseye ciddi bir şey olmadan arıları bölgeden uzaklaştırdık" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel