Ordu'da dikkat çekmek için bakın ne yaptılar!

Ordu’da kendilerini gönüllü turizm elcisi olarak isimlendiren bir grup, Giresun ilinde bulunan 3 bin 300 rakımlı krater gölüne kar ve soğuğa aldırış etmeden tırmandı.Ordu iline sınır Giresun il sınırları içerisinde bulunan 3 bin 300 rakımlı Karagöl’e dikk

Ordu'da dikkat çekmek için bakın ne yaptılar!

Ordu’da kendilerini gönüllü turizm elcisi olarak isimlendiren bir grup, Giresun ilinde bulunan 3 bin 300 rakımlı krater gölüne kar ve soğuğa aldırış etmeden tırmandı.

Ordu iline sınır Giresun il sınırları içerisinde bulunan 3 bin 300 rakımlı Karagöl’e dikkat çekmek için 6 saat süren tırmanışın ardından ulaşan gurup, buzla kaplanan krater göle ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Yürüyüşü planlayan gönüllü turizm elçisi Serdar Şimşek, 3 bin 300 rakımlı Karagöl’e kış ayında daha öncesinde kimsenin tırmanmadığını söyledi.

Yürüyüşün Çambaşı Yaylas'ından başladığını belirten Şimşek, “Sabahın erken saatlerinde başlayan yürüyüşümüz yaklaşık 6 saat sürdü. Zorlu fakat eğlenceli geçen yürüyüşün ardından Karagöl’e ulaştık. Gördüğümüz manzara karşısında adeta büyülendik. Göl tamamen donmuştu. Donan gölün üzerinde bir süre dolaştıktan sonra demlediğimiz çayımızı içtik” dedi.

Amaçlarının Karagöl’e dikkat çekmek olduğunu ifade eden Şimşek, “Karagöl’e yaz ayında Ordu ve Giresunlular yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz bu ilginin kış ayında da devam etmesini arzuladığımız için bu yürüyüşü planladık. Umarım bu yürüyüşle Karagöl’e insanların dikkatini her mevsim çekebiliriz” diye konuştu.

Karagöl yürüyüşüne gönüllü turizm elçisi Serdar Şimşek, Orduspor Genel Müdürü Yavuz Selim Şahin, Rıfat Akpınar ve Zeki Tepe katıldı.

20140108aw000983_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel