Ordu'da deprem! Trabzon'da da hissedildi
Ordu'da deprem meydana geldi. Trabzon'da da hissedildi.
Yayınlanma:
Haber61 - Haber Servisi - Ordu'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Giresun ve Trabzon'da da hissedildi.
Edinilen bilgiye göre Ordu'nun Korgan ilçesinde saat 00:23'te meydana gelen deprem yerin 7 km derinlğinden meydana geldi.
Depremin çevre iller Giresun, Trabzon ve Samsun'dan da az da olsa hissedildiği öğrenildi.
Deprem sonrasında bazı vatandaşların panikle sokağa çıktığı görüldü. Dışarıda bekleyen vatandaşlar bir süre sonra yeniden evlerine girdi.
AFAD'TAN AÇIKLAMA
AFAD'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Ordu'nun Korgan ilçesinde meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz."
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Bölgesel