Ordu'da denize atlayan kişiyi vatandaşlar kurtardı

Ordu’da, denize atlayan bir kişi, çevredekiler tarafından kurtarıldı.Olay, Atatürk Bulvarı’ndaki liman sahasında meydana geldi. Erol K. (49) bilinmeyen bir nedenle üzerindeki giysileri çıkarıp ayakkabısı ile birlikte denize attı. Limanda balık tutan vatan

Ordu'da denize atlayan kişiyi vatandaşlar kurtardı

Ordu’da, denize atlayan bir kişi, çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Olay, Atatürk Bulvarı’ndaki liman sahasında meydana geldi. Erol K. (49) bilinmeyen bir nedenle üzerindeki giysileri çıkarıp ayakkabısı ile birlikte denize attı. Limanda balık tutan vatandaşlar olayı fark etti. Serkan Karakuş adlı bir kişi, denize atlayarak Erol K.'yi can simidiyle kurtarıp karaya çıkarttı. Kurtarma anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı Erol K., ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel