F.bahçe'den Trabzonspor'a davet!

Kurumsallaşmayla ilglili bir sistem üzerine duran Fenerbahçe , bu sistemi Futbol Federasyonu ve tüm kulüplerle paylaşmak için toplantı düzenledi.Bu çerçevede perşembe günü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, F

F.bahçe'den Trabzonspor'a davet!

Kurumsallaşmayla ilglili bir sistem üzerine duran Fenerbahçe , bu sistemi Futbol Federasyonu ve tüm kulüplerle paylaşmak için toplantı düzenledi.

Bu çerçevede perşembe günü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ekonomistler ve gazetecilerin yanısıra Süper Lig kulüplerinin başkanları da davet edildi.

Toplantıya Trabzonspor da davet edilirken  Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için kişiye özel davetiyeler hazırlandı. Hafta içinde iki başkana da bu davetiyelerin ulaşacağı bildirildi.

Şike süreciyle ilgili olarak Fenerbahçe'yi topa tutan Hacıosmanoğlu'nun toplantıya katılıp katılmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor