Ordu’da dalgıçlardan: Cumhuriyet’in 102. yılına özel su altı kutlaması

Ordu’nun Perşembe ilçesinde dalgıçlar, Cumhuriyet’in 102’nci yılını denizin altında Türk bayrağı açarak kutladı.

Ordu’da dalgıçlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 102’nci yılını su altında Türk bayrağı açarak kutladı.

Ordu’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel bir su altı spor kulübünün üyesi dalgıçlar, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Dalış Eğitmeni ve Su Altı Fotoğrafçısı Hakan Güney öncülüğünde Perşembe ilçesinde denize dalarak, su altında açtıkları Türk bayrağı ile Cumhuriyet’in 102’inci yılını kutladı.

ordu

Su altında Türk bayrağının açılma anını, su altı kamerasıyla kaydeden Güney, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı farklı bir etkinlikle kutlamak için böyle bir aktivite düzenlediklerini belirterek, “Cumhuriyetimizin 102’inci yıl dönümünde, Ordulu dalgıçlar olarak Perşembe ilçemizde 4 metrelik Türk bayrağımızı su altında, Karadeniz’de dalgalandırarak bir etkinlik yaptık. Bu vesileyle herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” diye konuştu

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir