Ordu'da cezaevinden firar etti!

Ordu'da 14 Mart 2004'te omuz atma tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine Serdar Uzunçakmak'ı bıçaklayarak ölümüne sebep olan şahıs, Ordu Efirli Cezaevi'nden firar etti. Edinilen bilgilere göre, yurt dışında işçi olarak çalışırken izinli olarak memleketi

Ordu'da cezaevinden firar etti!

Ordu'da 14 Mart 2004'te omuz atma tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine Serdar Uzunçakmak'ı bıçaklayarak ölümüne sebep olan şahıs, Ordu Efirli Cezaevi'nden firar etti.

Edinilen bilgilere göre, yurt dışında işçi olarak çalışırken izinli olarak memleketi Ordu'ya gelen Serdar Uzunçakmak'ı 'omuz atma' tartışması sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep olan Fatih Dursun (26), 7 yıldır hükümlü olarak bulunduğu Ordu Efirli Açık Cezaevi'nden firar etti. 21 yıl 8 ay hapse mahkum olan, infaz yasasından yararlanarak 10 yıl hüküm giyen Fatih Dursun'un Açık Cezaevi kısmında olması sebebiyle 13 Mayıs tarihinde 'iyi halden dolayı' dışarı çıkma izni aldığı ve 20 Mayıs tarihinde dönmesi

gerekirken dönüş yapmadığı belirlendi. Bunun üzerine İstanbul'a gittiği belirlenen Fatih Dursun için cezaevi yönetimi 'firar' raporu çıkardı.

Fatih Dursun'un daha önce adam bıçaklama olaylarından 6 ayrı sabıkası olduğu, cezaevinden çıktıktan iki gün sonra da Serdar Uzunçakmak'ı bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel