Ordu’da camiler Ramazan öncesi temizleniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde 19 ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışması başlattı. İç ve dış mekânlarda yürütülen çalışmalarla ibadet alanları Ramazan’a hazır hale getiriliyor.
Ordu’da camiler Ramazan öncesi temizleniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ramazan ayı öncesinde 19 ilçede camilerde temizlik çalışması yürütülüyor.

ordu-cami-temizligi
Parklar ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında camilerin iç mekanlarında detaylı temizlik yapılıyor. Halılar özenle süpürülüp temizlenirken, mihrap, minber, kürsü ve pencereler hijyenik hale getiriliyor. Avizeler ve aydınlatma ekipmanları ise tek tek siliniyor.
Camilerin içi kadar dış mekanlarında da çalışma yürüten ekipler, cami avluları ve çevresinde de basınçlı suyla yıkama çalışması gerçekleştiriyor. Böylece hem ibadet alanları, hem de cami çevreleri Ramazan ayına yakışır bir görünüme kavuşturuluyor.

İlçelerde sürdürülen çalışmalarla camiler, Ramazan boyunca vatandaşlara temiz ve düzenli bir ortam sunacak. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, planlanan takvim doğrultusunda temizlik çalışmalarına devam edecek.

ordu-cami-temizligio

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.