Ordu'da Berra seferberliği

Ordu’da spastik dipleji rahatsızlığından dolayı 9 yıldır yürümekte zorluk çeken ilkokul 3. sınıf öğrencisi Berra Gürsoy’un sağlığına kavuşması için, Ordu Valiliği oluruyla yardım kampanyası başlatıldı. Ameliyat edilmediği takdirde ileri ki yaşlarda tekerl

Ordu'da Berra seferberliği
Ordu’da spastik dipleji rahatsızlığından dolayı 9 yıldır yürümekte zorluk çeken ilkokul 3. sınıf öğrencisi Berra Gürsoy’un sağlığına kavuşması için, Ordu Valiliği oluruyla yardım kampanyası başlatıldı.
 
Ameliyat edilmediği takdirde ileri ki yaşlarda tekerlekli sandalyeye mahkum kalacak olan küçük Berra için ailesi, Ordululardan destek istedi. Küçük Berra ameliyat için gerekli miktarın toplanması durumunda, Belçika Leuven Katolik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ortopedisi Kliniği’nde ameliyat edilerek sağlığına kavuşacak.
 
Yardım kampanyası için Ordu Valiliği 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu çerçevesinde, bir banka şubesinde TL, dolar ve euro hesap numaraları açıldı. Berra Gürsoy’un, Belçika’da olacağı ameliyatının gerçekleşmesi için 30 Mayıs’a kadar sadece ameliyat ücreti olan 80 bin euronun bulunması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler