Ordu'da balıklara boy denetimi!

Ordu'da su ürünlerinin kalite ve stoklarının korunması ve plan hedeflerine uygun gelişmesini sağlamak amacıyla balıkçı barınaklarında bulunan teknelerde avlanan balıklara boy denetimi yapıldı.Ordu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yet

Ordu'da balıklara boy denetimi!

Ordu'da su ürünlerinin kalite ve stoklarının korunması ve plan hedeflerine uygun gelişmesini sağlamak amacıyla balıkçı barınaklarında bulunan teknelerde avlanan balıklara boy denetimi yapıldı.

Ordu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde Efirli'de bulunan Ordu Belediyesi Su Ürünleri Toptan Perakende Satış Hali, Kumbaşı Balıkçı Barınağı, Kışlaönü Balıkçı Barınağı, Ünye Balıkçı Barınağı, Mersin Köyü Balıkçı Barınağı, Okçulu Köyü Çekek Yeri, Yalıköy Balıkçı Barınağı ile Medreseönü Balıkçı Barınaklarından karaya çıkan teknelerde balık boyu ölçümleri yapıldı.

Yapılan denetimlerde erken avlanmaya rastlanmadığı ve avlanan balık boylarının normal olduğu belirlendi. Denetimlerde ayrıca yasaklarla ile ilgili Su Ürünleri Kooperatifi üyelerine bilgiler verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel