Ordu'da baba kazaen oğlunu ezdi

Olay, Ilıca beldesi Sarmaşık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan C. (28), sabah bahçeye gitmek için kamyonetini çalıştırdı. Daha sonra unuttuğu eşyayı almak için eve gitti. O sırada 3 yaşındaki oğlu Yener C., kamyonetin tekerlekleri

Ordu'da baba kazaen oğlunu ezdi

Olay, Ilıca beldesi Sarmaşık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan C. (28), sabah bahçeye gitmek için kamyonetini çalıştırdı. Daha sonra unuttuğu eşyayı almak için eve gitti. O sırada 3 yaşındaki oğlu Yener C., kamyonetin tekerleklerinin arasına girerek oyun oynamak istedi. Unuttuğu eşyayı evden alarak aracına giden baba Gökhan C., oğlunu fark edemeyerek yanlışlıkla ezdi.

Olayı fark eden Gökhan C. arabayı durdurdu fakat oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Minik Yener’in cansız bedeni Fatsa Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Olayla ilgili çok üzüntülü olduğunu belirten Gökhan C.’nin babası Sarmaşık Mahallesi Muhtarı Adnan C., “Torunum talihsiz bir şekilde can verdi. Böyle bir kazanın olması aklımın ucundan bile geçmezdi. Ailece çok üzüntülüyüz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel