Ordu'da Aşk engel tanımadı

Bebekliğinde geçirdiği menenjit nedeniyle sakat kalan ve koltuk değnekleri ile yürüyen Fatsalı Cemal Çullu ile Korganlı Ayşe Çaku, yaşamlarını muhteşem bir düğün töreni ile birleştirdi. Fatsa Işık Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine Fatsa Bel

Ordu'da Aşk engel tanımadı

Bebekliğinde geçirdiği menenjit nedeniyle sakat kalan ve koltuk değnekleri ile yürüyen Fatsalı Cemal Çullu ile Korganlı Ayşe Çaku, yaşamlarını muhteşem bir düğün töreni ile birleştirdi.

Fatsa Işık Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe de katıldı. Fatsa Belediyesi'nde çalıştığı öğrenilen Cemal Çullu'nun belediyedeki arkadaşları da düğünde hazır bulunarak, çiftlerin mutluluklarını paylaştı. Ortopedik engelli damat Cemal Çullu eşi oyun oynarken yanında alkış tutmakla yetinirken, düğünün büyük bölümünü masasında oturarak tamamladı. Cemal Çullu, "Ben Ayşe hanım ile görücü usulü evlendim. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Gelin Ayşe Çullu ise, "Cemal'in engelli olması benim mutlu olmama engel değil. Şu anda çok mutluyum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler