Çoruh'un Kıyıları Güzelleşecek

Çoruh Nehri Kıyılarına istinat duvarı oluşturulması için çalışmalara başlayan Bayburt Belediye ,havaların sıcak olması nedeniyle çalışma temposunu artırdı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı H.Ali Polat, “Rıhtım olarak bilinen yerin karşı tara

Çoruh'un Kıyıları Güzelleşecek

Çoruh Nehri Kıyılarına istinat duvarı oluşturulması için çalışmalara başlayan Bayburt Belediye ,havaların sıcak olması nedeniyle çalışma temposunu artırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı H.Ali Polat, “Rıhtım olarak bilinen yerin karşı tarafı, terkedilmiş bir şekilde çirkin görüntüler içerisinde Bayburt adına olumsuz görüntüler sergiliyordu. Bu görsel çirkinliklerden kurtarmamız için plan ve programlarımızı yaptık. Düzenleyeceğimiz bölgelerde mülk sahipleriyle görüştük ve istinat duvarı yapmak için çalışmalarımızı başlattık. Normalde bu iş DSİ nin işi olmasına rağmen, DSİ mülk sahipleriyle bizim anlaşmamızı ve onlara yer teslimi şartını koştu. Bu durum çok zor olduğundan bizde vatandaşlarımızdan destek alarak burayı kendi imkanlarımızla yapmaya karar verdik ve çalışmaklarımızı ona göre planladık. Öncelikle temel kazısı yapılacak daha sonre istinat duvarlarını tamamlayacağız, Bayburt taşını da en iyi şekilde burada değerlendireceğiz. Burası tamamlandıktan sonra İlimizin en güzel yerlerinden birisi olacaktır ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel