Ordu'da acı olay! Kolunu kaptırdı...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kolunu yürüyen merdivene kaptıran 5 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor.Fatsa’da internet kafeye gitmek için evden çıkan ve bir alışveriş merkezine giderek kolunu yürüyen merdivene kaptıran 5 yaşındaki Fatih Kızılot, Fatsa Belediye

Ordu'da acı olay! Kolunu kaptırdı...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kolunu yürüyen merdivene kaptıran 5 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor.

Fatsa’da internet kafeye gitmek için evden çıkan ve bir alışveriş merkezine giderek kolunu yürüyen merdivene kaptıran 5 yaşındaki Fatih Kızılot, Fatsa Belediyesi İtfaiyesi’nin yardımıyla kurtarılarak Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kızılot’un elinde ve kolunda kırıkların yanı sıra ezilme olduğu belirlendi.

Fatih Kızılot’un babası Fahri Kızılot, çocuğunun sabah kahvaltısından sonra evlerinin 20 metre yakınındaki internet kafeye gitmek için evden çıktığını, ancak alışveriş merkezine gittiğini söyledi. Kazayı bir arkadaşının kendisini aramasıyla öğrendiğini söyleyen baba Fahri Kızılot, “Olay yerine gittiğimde çocuğum kolu sıkışık vaziyette yürüyen merdivende duruyordu. İtfaiye ekipleri yarım saatlik çalışma sonunda onu kurtardılar. Kazadan sonra yürüyen merdivende sıkışan sol kolu şişme yaptı. Doktorlar Fatih’in kolunda kırık ve ezilme olduğunu söylediler. Ameliyat edilecek. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel