Ordu'da 35 kg esrar yakalandı!

Ordu'nun Gölkey İlçesinin Özlü köyünde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri dün gece saat 21.30 sıralarında şüpheliler O.A. ve T. A.'nın uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak için kendilerine ait bahçelerinin bitişiğindeki ormanlık arazide kenev

Ordu'da 35 kg esrar yakalandı!

Ordu'nun Gölkey İlçesinin Özlü köyünde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri dün gece saat 21.30 sıralarında şüpheliler O.A. ve T. A.'nın uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak için kendilerine ait bahçelerinin bitişiğindeki ormanlık arazide kenevir yetiştirdiklerini belirledi. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin evleri, eklentileri ve üzerlerinde yapılan aramada, şüpheliler ormanlık alanda ekili bulunan kenevir bitkilerini sökerek kurutmaya çalıştıkları tarlada yakalandılar.

Yakalanan şahıslarla birlikte tarlaya kurumaya bırakılmış 35 kilogram kubar esrar maddesi, 15 kök kenevir bitkisi, bir otomobil ve içilmeye hazır sarılmış vaziyette bir adet sigaralık esrar maddesi ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen şüpheliler adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler