Ordu'da 23 öğrenci hastanelik oldu

Ordu'nun Gölköy ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 230 öğrenci, tedavilerinin ardından taburcu edildi.Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, yaptığı açıklamada, dün ilçe genelinde taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitim göre

Ordu'da 23 öğrenci hastanelik oldu

Ordu'nun Gölköy ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 230 öğrenci, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, yaptığı açıklamada, dün ilçe genelinde taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitim gören bazı öğrencilerin, akşam saatlerinde evlerinde rahatsızlandığını belirterek, bu öğrencilerin aileleri ve 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldığını hatırlattı. 

Kıyıcı, 230 öğrencinin adli vaka olarak ilçe hastanesine giriş yaptığını belirterek, "Bugün itibarıyla hastaneye getirilip tedavi altına alınan bütün öğrenciler taburcu edildi. Çok şükür korkulacak bir durum yok" dedi. 

Olayın duyulmasının ardından Gölköy'de bütün sağlık birimlerinin, kaymakamlık personeli ile izinli polis ve jandarmanın görev başına geldiğini anlatan Kıyıcı, "İzinli olan herkes evinden gelerek bu işle ilgilendi. Gece boyunca kimse uyumadı. Bütün birimler elinden geldiğince bu iş için çalıştı. Çok şükür korkulan olmadı ve öğrencilerimiz sağ salim evlerine gönderildi" diye konuştu. 

Olayın savcılık tarafından incelendiğini vurgulayan Kıyıcı, kendilerinin ise konuyla ilgili müfettiş isteyeceklerini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel