Ordu'da 1979 model aracını ‘Çiçek Abbas’ minibüsüne benzetti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Emrah Göl, Yeşilçam’a olan sevgisini 1979 model minibüsüne yansıttı. Göl, aracını 1982 yapımı “Çiçek Abbas” filmindeki meşhur kırmızı minibüse benzeterek restore etti.
Ordu'da 1979 model aracını ‘Çiçek Abbas’ minibüsüne benzetti

Ordu’nun Fatsa yaşayan Emrah Göl, 1979 model minibüsünü ‘Çiçek Abbas’ filmindeki araca benzetti.

Yeşilçam filmlerini çok seven Göl, bir süre önce satın aldığı aracını hayranı olduğunu 1982 yapımı Çiçek Abbas filmindeki meşhur kırmızı minibüse benzetmeye karar verdi. Filmden esinlenerek restore edilen 1979 model araç, Fatsa sokaklarında adeta geçmişe bir yolculuk yaşatırken, insanların da dikkatini çekiyor.

ordu

Aracı belirli bir oranda restore ederek filmdeki araca benzetmeye çalıştıklarını, yine de yapılacak olan işlemlerinin olduğunu söyleyen Emrah Göl, "Gören herkes o eski günlere gidiyor. Bilindiği gibi Çiçek Abbas filminde oynamış bir araç, o yüzden bu şekilde restore ettik ve o günleri yaşatmaya çalışıyoruz. Bu araba sadece bir araç değil, bir dönemin simgesi. Fatsa sokaklarında geçmişi yeniden yaşatmak istedik" dedi.

ordu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir