Ordu vahşete ağlıyor

Almanya'nın Dusseldorf kentinden Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Atatürk Havalimanı'na getirilen 8 yaşındaki Kardelen Kıraç'ın cenazesi, buradan da Samsun'a gönderildi. Baba Yaşar Kıraç, anne Döndü Kıraç ve yakınlarının eşlik ettiği cenaze, Türk

Ordu vahşete ağlıyor

Almanya'nın Dusseldorf kentinden Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Atatürk Havalimanı'na getirilen 8 yaşındaki Kardelen Kıraç'ın cenazesi, buradan da Samsun'a gönderildi. Baba Yaşar Kıraç, anne Döndü Kıraç ve yakınlarının eşlik ettiği cenaze, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 19.50'de Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirildi.

Minik kızın cenazesi, yakınları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Uçağın havaalanına inmesiyle birlikte yakınları aprona koştu. Yolcuların uçaktan inmesi ve valizlerin boşaltılmasının ardından küçük kızın tabutu taşıma aracına kondu. Araçla apron girişinde bekleyen Ordu Belediyesi'ne ait ambulansa konulan küçük kız, daha sonra otopark bölümüne götürüldü. Yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından Ordu'ya hareket edildi. Bu arada görüntü almak isteyen basın mensuplarına küçük kızın yakınları ve baba Yaşar Kıraç tepki gösterdi.

Faillerinin bulunmasını isteyen ve "Senden ne istediler" diye feryat eden anneanne Hatun Kıraç, gözyaşları içerisinde acısını dile getirdi. Amca Necati Kıraç ise, küçük bir kıza nasıl kıydıklarını, bu vahşiliği nasıl yaptıklarını anlamadıklarını ve anlam veremediklerini, suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini kaydetti.

Ordu merkeze götürülen küçük kızın cenazesi, yarın Ulubey İlçesi Doğulu köyünde toprağa verilecek.
Geçtiğimiz pazartesi günü kaçırılan ve 3 gün önce öldüğü tespit edilen 8 yaşındaki Kardelen Kıraç'ın, tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel