Ordu TV'nin sahibi öldürüldü

İstanbul Channel eski sahibi ve Ordu Televizyonu'nun (ORT) imtiyaz sahibi Osman Güzelsu ile işadamı Remzi Karaarslan'ın öldüğü kavgayla ilgisi olduğu iddiasıyla Gölköy ilçesi Damarlı Belde Belediye Başkanı Niyazi Çelenk gözaltına alındı.Edinilen bilgiye g

Ordu TV'nin sahibi öldürüldü

İstanbul Channel eski sahibi ve Ordu Televizyonu'nun (ORT) imtiyaz sahibi Osman Güzelsu ile işadamı Remzi Karaarslan'ın öldüğü kavgayla ilgisi olduğu iddiasıyla Gölköy ilçesi Damarlı Belde Belediye Başkanı Niyazi Çelenk gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 2 kişinin ölümü, bir kameramanın da ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcılığı, yeni bağlantılar ortaya çıkardı. Savcılık, olay sırasında Damarlı Belediye Başkanı Niyazi Çelenk'in de restoranda olduğunu belirledi.

Akşam saatlerinde gözaltına alınan Çelenk'in silahının balistik incelemeye alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel