Ordu turizme kilitlendi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'nun turizmde patlama yapacak bir il olduğunu belirterek, kentin turizm potansiyelinin farkında olduklarını belirtti. 

Ordu turizme kilitlendi

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  Ordu Seyahat Acenteleri ve Otelleri Platformu Derneği Başkanı Ali Aydın ile yönetim kurulu üyelerini kabulünde, Ordu'nun ülke turizmindeki yeri ve geleceği konuşuldu.

Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni derneğin kente hayırlı olmasını diledi.

Göreve geldiklerinde, 5 yıllık stratejik plan yaptıklarını ifade eden Yılmaz, "5 yılın ilk 3 yılını tamamen altyapı çalışmasına yönelik planladık. Suyu, kanalizasyonu, doğal gazı, park ve bahçeleri, peyzaj çalışmaları ve sıcak asfalt yollarıyla kentimizi 2018 yılında tamamen bitmiş şekilde teslim edeceğiz." dedi.  

Ordu'nun, turizmde patlama yapacak bir il olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kentimizin turizm potansiyelini görüyor ve buna göre hazırlık yapıyoruz. Hemşehrilerimiz, memleketlerine gelme konusunda çok ciddi bir gayret içerisinde. İlimizin dışarıda bir cazibesi var. Bu cazibeyi devam ettirmenin yolu ise turizm altyapısının hazır olması. Biz bu yolda gayret gösteriyoruz. Havalimanımız sayesinde ilimize gelen turist sayısı arttı. Sizlerin başarısı, şehrimize verilen hizmetin katma değerinin artması demektir." 

Dernek Başkanı Aydın da kentin turizm tanıtımında katkı sağlayanlara teşekkür ederek, "Ordu'nun turizm adına bir kimliğe ihtiyacı vardı. Sizlerin ve sayın Valimizin çabalarıyla ilimizin adı turizmde artık sıkça duyulmakta. Şu anda bir turizm kimliği kazanmaya doğru gidiyoruz." diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin altyapı çalışmalarının önemine değinen Aydın, şehri hep birlikte güzel yerlere taşıyacaklarını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel