Ordu terminalinden o isim kaldırıldı

Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte İşletmesi Büyükşehir’e geçen Ünye İdris Naim Şahin Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in ismi kaldırıldı.Ünye Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve kısa bir

Ordu terminalinden o isim kaldırıldı

Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte İşletmesi Büyükşehir’e geçen Ünye İdris Naim Şahin Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in ismi kaldırıldı.

Ünye Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve kısa bir süre önce tamamlanan ancak henüz hizmet vermeye başlamayan Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne Ünye Belediye Meclisi, Otobüs Terminali’ne eski İçişleri Bakanı, Bağımsız Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin’in adının verilmesi kararı aldı. Belediye meclisinin kararı doğrultusunda Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne İdris Naim Şahin’in adı yazıldı.

Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte yol, su, kanalizasyon, itfaiye gibi otobüs terminallerinin işletilme yetkisi de Ordu Büyükşehir’e geçerken, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Otobüs Terminali’ndeki İdris Naim Şahin ismi söküldü.

5 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

2012 yılının Mart ayında ihale edilerek yapımına başlanan Ünye Otogarı, 16 ayda tamamlandı. 24 dönüm alan üzerine yapılan ve 24 otobüsün aynı anda yaklaşabileceği ve yolcu indirip bindirebileceği yeni otogar, yaklaşık 5 milyon liraya mal oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel