Ordu Giresun'da silah operasyonu

 Ordu ve Giresun’da kaçak silah imalatı ve ticareti yapanlara yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı. Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, silah imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönel

Ordu Giresun'da silah operasyonu

 

Ordu ve Giresun’da kaçak silah imalatı ve ticareti yapanlara yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı. 

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, silah imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik olarak başlatılan ve yaklaşık 6 ay süren çalışmalar neticesinde Ordu merkeze bağlı Gökömer, Hürriyet köyleri ile Saraycık beldesi ve Giresun’un Bulancak ilçesinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda B.Ç, N.R, N.K, H.A.K, M.K ve N.B isimli 6 kişi yakalanırken; yapılar aramalarda 11 adet el yapımı ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 75 adet MKE yapımı 9.mm çapında fişek, 1 adet av tüfeği, 5 adet 16 numaralı tüfek fişeği, 1 adet namlusu olmayan kuru sıkı tabanca ve şarjörü, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet tabanca sürgüsü ve silah tamir atölyeleri ve imalinde kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

Yakalanan şahıslardan N.K isimli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığınca, diğer şahıslar ise sevk edildikleri mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel