Ordu-Giresun Havaalanı sorunsuz

 Samsun Ulaştırma Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Seçkin Buz, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatının planlanan şekilde yürütüldüğünü belirterek, pist dolgusunun yapılacağı alanda toplam 50 adet sondaj çalışmasının planlandığını ve bunların 41 tanesinin yapıldığ

Ordu-Giresun Havaalanı sorunsuz

 

Samsun Ulaştırma Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Seçkin Buz, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatının planlanan şekilde yürütüldüğünü belirterek, pist dolgusunun yapılacağı alanda toplam 50 adet sondaj çalışmasının planlandığını ve bunların 41 tanesinin yapıldığını söyledi. 

Seçkin Buz, Ordu Valisi Orhan Düzgün’ü ziyaretinde yaptığı açıklamada, havaalanı inşaatında yüklenici firmanın dolgu yapmasına engel bir durumun olmadığını belirtti. Buz ayrıca yüklenici firmanın çalışmalarını yürüttüğünü ve günde 20 bin ton taşın havaalanı inşaatına döküldüğünü ifade ederek, havaalanının nihai bitimini etkileyecek bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Ordu-Giresun Havaalanı inşaatının koruyucu mendirek yapımının her gün 10 metre ilerlediğini kaydeden Mustafa Seçkin Buz, havaalanı inşaatına 1 milyon 164 bin ton taş döküldüğünü, mendirek uzunluğunun Bin 253 metreyi bulduğunu ve pist alanına ulaşım dolgu çalışmalarının ise 305 metreye ulaştığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel