OR-Gİ'de son durum

Ordu ve Giresun illerine hizmet vermesi amacıyla deniz doldurularak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanında açıldığı günden geçen 20 günde 100 uçak iniş-kalkış gerçekleşti. Uluslararası özelliğe sahip 3 km’lik pist uzunluğu ile Avrupa’nın deniz doldurulara

OR-Gİ'de son durum
Ordu ve Giresun illerine hizmet vermesi amacıyla deniz doldurularak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanında açıldığı günden geçen 20 günde 100 uçak iniş-kalkış gerçekleşti.
 
Uluslararası özelliğe sahip 3 km’lik pist uzunluğu ile Avrupa’nın deniz doldurularak inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’na açıldığı günden bu yana 100 uçak iniş-kalkış yaptı. Hizmete girdiği 20 günlük süre içerisinde 50 uçağın indiği ve 50 uçağın kalkış yaptığı havalimanınan iniş yapan 50 uçakla 5 bin 857 yolcu geldi. Kalkış yapan 50 uçakla 5 bin 904 yolcunun gidiş yaptığı Ordu-Giresun Havalimanı’ndan bu zamana kadar 11 bin 761 bin yolcu yararlandı.
 
Aynı süre içerisinde 10 uçuşun sis ve olumsuz hava koşulları sebebiyle çift yönlü iptal edilirken, 5 uçak aşırı sis nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanı’na yönlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel